Paroli-strategia

Rulettia on pelattu monien vuosisatojen ajan. Se on ilahduttanut pelaajia jo 1700-luvun alusta lähtien, eikä pelin suosio ole laskenut ollenkaan. Tähän vaikuttaa hyvin paljon erilaiset strategiat, joita pelaajat voivat käyttää pelatessaan. Vaikka kyseessä on tietenkin onnenpeli, niiden avulla voidaan vaikuttaa pelin kulkuun jännittävällä tavalla.

Koska rulettia on pelattu niin kauan aikaa, siitä on tietenkin kehitetty vuosien aikana lukemattomasti erilaisia strategioita. Jotta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon, sinun tulee tietenkin olla tietoinen kaikista erilaisista mahdollisuuksista. Sen takia meidän sivusto keskittyy kaikkien erilaisten strategioiden esittelyyn. Avullamme tulet oppimaan aivan kaiken tarvittavan suosituimmista ruletti strategioista.

Rulettipyörä

Ruletti yhdistää onnen strategiseen pelaamiseen upealla tavalla

Monia pelaajia saattaa jopa yllättää tieto siitä, että Ruletti pelien pelaamiseen voidaan käyttää strategiaa. Eri strategiat eivät tietenkään voi vaikuttaa siihen, mihin kuula tulee osumaan. Se on loppujen lopuksi aina pelaajan onnesta kiinni. Kuitenkin asia, mihin strategioilla voidaan vaikuttaa on voittomahdollisuudet. Niillä viitataan aina tietynlaiseen tapaan panostaa, mikä on tietenkin hyvin tärkeä osa ruletin pelaamista. Joten tutustutaan tällä kertaa yhteen kaikista kuuluisimmista ruletti strategioista, Paroliin eli käänteiseen

Rulettipöytä

Paroli strategiaa on käytetty uskomattoman kauan

Kuten mainitsimme, rulettia on pelattu jo 1700-luvun alusta lähtien siinä muodossa, kun sitä pelataan nykyään. Onkin uskomatonta, että Paroli strategia on vielä vanhempi vaihtoehto kuin Ruletti itse. Sen juuret juontavat ainakin 1600-luvulle asti, milloin strategiaa käytettiin toista peliä pelattaessa. Nimittäin tällöin strategiaa käytettiin 1500-luvulla luotuun Basset-korttipeliin.

 

Koska strategia on näin vanha, on hieman hankala sanoa, miten se on oikein saanut alkunsa. Siitä tiedetään kuitenkin sen verran, että strategia on nimetty tietyn Paroli nimisen henkilön mukaan, mutta kukaan ei tiedä syytä tälle asialle.

 

Asia, mikä on erityisen uskomaton on se, että Paroli on pysynyt samanlaisena kaikki yli 400 vuotta. Se perustuu vieläkin samaan asiaan kuin vuosisatoja sitten. Se nimittäin perustuu oletukseen siitä, että pelaaja voittaa ja häviää peräkkäisissä sarjoissa. Nämä jaksot ovat hyvin tärkeä osa

Miten Paroli strategiaa oikein käytetään?

Jotta voit tietää, sopiiko tämä strategia sinun käytettäväksi sinun tulee tietenkin tietää, miten se oikein toimii. Kuten sanoimme aikaisemmin koko strategia perustuu sille oletukselle, että pelaaja voittaa ja häviää niin sanotusti sarjoissa. Se on yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista strategioista, minkä takia se sopii monille pelaajille.

 

Paroli strategiaa käytettäessä pelaaja panostaa tasavedoilla mustiin tai punaisiin ja parillisiin tai parittomiin. Pelaajan pitää ensimmäisenä valita käyttämänsä pohjapanos. Jos pelaaja häviää, seuraava veto on aina yhtä suuri kuin tämä pohjapanos. Jos pelaaja voittaa, panos tuplataan. Jos pelaaja voittaa kaksi kierrosta, panos palautetaan samankokoiseksi kuin pohjapanos.

 

Jos pelaaja itse haluaa, hän voi päättää tuplata panoksensa useammin kuin aina kahden voittavan kierroksen jälkeen. Kahden kierroksen jälkeen panoksen tuplaaminen on kuitenkin perinteinen strategian käyttötapa, ja siitä suositeltava vaihtoehto pelaajille, jotka kokeilevat strategiaa

Parolin hyvät puolet ja heikkoudet

Kaikissa eri strategioissa on omat vahvuudet ja heikkoudet. Sinun tulee tietenkin olla näistä kaikista tietoinen, jotta voit käyttää niitä kaikista parhaalla tavalla. Paroli strategia on hyvin suosittu sen takia, että se on hyvin helppokäyttöinen. Lisäksi sillä on hyvin helppo kontrolloida panosten kokoa. Pelaaja ei koskaan panosta enempää kuin neljä kertaa pohjapanoksen verran. Lisäksi pelaajan kassa pienenee hyvin hitaasti, jos he häviävät. Tämän ansiosta pelaajan ottama riski pienenee samalla, kuin heidän voitto mahdollisuutensa kasvaa.

 

Koska riski pienenee, se myös tietenkin tarkoittaa sitä, että mahdolliset voitot pienenevät. Kuten sanoimme, voit tietenkin itse vaikuttaa strategiaan halutessasi. Tämä onnistuu panostamalla useammin, kuin suositellun verran. Sen lisäksi strategia ei tietenkään poista talon etua. Tätä ei ole mahdollista poistaa kokonaan, mikä tietenkin vaikuttaa aina pelaajan voittoihin.

Olisiko Paroli sinulle sopiva strategia?

  1. Joten voisiko tämä olla strategia, joka sopii juuri sinulle? Se riippuu täysin sinusta. Nimittäin kyseessä on hyvin helppokäyttöinen vaihtoehto, ja se sopii aloitteleville pelaajille loistavalla tavalla. Kuitenkin sen luomat voittomahdollisuudet ovat pienempiä kuin monilla muilla strategioilla. Jos siis etsit yksinkertaista strategiaa, joka minimoi riskejä, tämä on sopiva vaihtoehto juuri sinulle. Silti jos kaipaat enemmän jännitystä, toinen vaihtoehto voi olla parempi strategia.

Ruletista on monia mielenkiintoisia strategioita

Paroli ei ole todellakaan ainoa vaihtoehto, mikä tulee erilaisiin ruletti strategioihin. Se muistuttaa esimerkiksi hyvin paljon Martingale strategiaa, joka on myös uskomattoman suosittu vaihtoehto. Se perustuu samaan oletukseen jaksottaisista voitoista ja häviöistä, kuten Paroli. Voikin olla hyvä idea verrata näitä kahta keskenään, jotta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

 

Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat todellakin uskomattoman jännittäviä. Ne eivät välttämättä vähennä riskiä samalla tavalla, mutta ne tekevät pelaamisesta uskomattoman jännittävää.

Paroli strategia on monien luottama vaihtoehto

Nyt tiedät aivan kaiken tarvittavan Paroli strategiasta. Seuraavaksi sinun tulee tietenkin harjoittaa sen käyttöä. Tämä onnistuu onneksi kaikista parhaalla tavalla, eli pitämällä hauskaa pelaamalla lempi ruletti peliäsi. Koska ruletti on yksi suosituimmista peleistä kasinoiden maailmassa, hyvin monet sivustot tarjoavat sen pelien valikoimassaan. Koska kyseessä on niin tuttu ja vanha strategia, harva peli estää sen käyttämisen panos rajoitusten avulla. Panos rajoitukset kannattaa kuitenkin aina pitää mielessä, kun valitset sinulle sopivinta strategiaa.

 

Vaikka kyseessä on hyvin vanha strategia, sitä käytetään vieläkin uskomattoman paljon. Tähän tietenkin vaikuttaa se, että pelaajat voivat vaikuttaa siihen itse jollain tavalla. Harjoita strategian käyttämistä, ja voit itse huomata, miksi sitä käytetään vielä vuosisatojen jälkeen.