Rulettistrategiat​

Ruletti on viihdyttänyt pelaajia jo vuosisatojen ajan. Todellakin peliä on alettu pelaamaan tässä muodossa jo 1700-luvun alussa! Tämä on todella pitkä elinikä mille vain pelille, joka ei ole muuttunut paljoakaan näiden vuosien aikana. Vaikka pelistä on olemassa nykyään monia erilaisia versioita, ne kaikki perustuvat hyvin samanlaiselle periaatteelle.

Parhaan kasinon ja oikean lisenssin valitseminen pelatessa rulettia netissä

Tietenkin erilaiset onneen perustuvat pelit ovat aina kiinnostaneet erilaisia ihmisiä. Ajatus siitä, että he saattavat voittaa pelissä pelkästään onnen avulla on hyvin mielenkiintoinen asia. Silti se, että pelaajalla on mahdollisuus myös käyttää erilaisia strategioita pelatessaan peliä vaikuttaa sen suosioon vielä enemmän.

Rulettipyörä
Mitä ruletin pelaajat voivat oppia Esports-urheilijoilta?

Ruletti strategiat tekevät onnen pelistä vielä jännittävämmän

Ruletti on yksi kuuluisimmista onnen peleistä. Onnenpelit tarkoittavat sellaisia pelejä, joiden lopputulos on pitkälti vain pelaajan omasta onnesta kiinni. Toisin sanoen, he eivät voi vaikuttaa kovin paljon lopputulokseen käyttämällä taitojaan. Tämä ei silti tarkoita sitä, että he olisivat aivan täysin oman onnensa nojassa. Sen sijaan pelaajat voivat ottaa hyödyn joistakin strategioista, jotta he voivat tehdä mahdollisin otollisia toimintoja pelissä.

 

Tämä tekeekin ruletti pelistä vielä mielenkiintoisemman vaihtoehdon. Peliin liittyy monia erilaisia strategioita, joita on kehitetty vuosisatojen aikana. Otetaan siis katsaus kaikista kuuluisimpiin ruletti strategioihin, jotta sinä voit oppia ne, ja alkaa käyttämään niitä peliä pelatessa!

Martingale

Martingale on kaikista kuuluisin ruletti strategia, koska periaatteessa se mahdollistaa kokonaan talon edun kiertämisen. Tätä strategiaa käytettäessä pelaaja panostaa pelkästään tasavetoihin. Tämän takia aina, kun pelaaja voittaa panos palautetaan aina nollaan. Jos pelaaja taas sattuu häviämään, panos tuplataan, mikä on taas voitettavissa seuraavalla kierroksella.

 

Kuten sanoimme, strategia mahdollistaa periaatteessa talon edun ohittamisen. Tämä ei ole ihan näin helppo asia käytännössä, sillä rulettiin liittyy yleensä panosrajoituksia.

Paroli

Paroli on toiselta nimeltään käänteinen Martingale, ja sitä käytetään hyvin samankaltaisella tavalla kuten Martingale strategiaa. Toisin sanoen myös tätä strategiaa käytettäessä pelaaja panostaa pelkästään tasavetoihin. Ero kuitenkin tulee siitä, että pelaajan voittaessa panos tuplataan ja hävitessä panos palautetaan pelaajalle.

D’Alembert

  1. D’Alembert sopii hyvin pelaajille, jotka etsivät yksinkertaista mutta toimivaa strategiaa. Tämä strategia tarkoittaa sitä, että panos muutetaan joka kierroksella yhden panoksen verran. Jos pelaaja häviää, panosta kasvatetaan yhdellä. Siinä tapauksessa, että pelaaja häviää, sitä pienennetään yhdellä panoksella. Strategian tavoite on se, että pelaaja jäisi varmasti voitolle loppujen lopuksi.

Tier er Tout

Jos pelaaja valitsee Tier er Tout strategian, hänen tulee voittaa kahden panostuksen avulla. pelikassa jaetaan aina kolmeen osaan. Ensimmäinen näistä asetetaan pelipöydälle, ja toinen käytetään silloin, jos ensimmäinen kierros epäonnistuu. Jos summaa ei voida jakaa kolmella, suurimman kokoinen osa asetetaan voittokassaan. Jos pelaaja onnistuu voittamaan kahdella kierroksella, tämä strategia on todellakin täydellinen.

Labouchere

Jos etsit hieman monimutkaisempaa strategiaa, Labouchere sopii juuri sinulle. Se on hyvin mielenkiintoinen ja eroaa selkeästi muista vaihtoehdoista, mikä näkyy jo siinä, että strategiaan tarvitaan kynä ja paperi. Jos käytät tätä strategiaa, sinun tulee luoda numeroiden sarja, joka häivytetään.

 

Häivyttäminen tapahtuu lisäämällä numeroiden sarjaan yksi numero, aina kun häviät, ja poistamalla sarjasta kaksi numeroa voiton osuessa kohdalle. Jos strategia onnistuu, pelaaja voittaa summan, jonka hän on merkinnyt lukujonoon aluksi.

The Hollandish

The Hollandish on samankaltainen strategia kuin Martingale. Se silti eroaa jollain tavalla, ja siinä on pienempi riski pelaajalle. Strategia perustuu kolmen sarjoihin, minkä takia riskit ovat pienemmät.

Oscar’s Grind

Oscar’s Grind on taas hyvin samankaltainen strategia kuin Paroli, tai ne ainakin perustuvat samaan oletukseen. Nimittäin jos pelaajat voitot ja häviöt tapahtuvat pidempinä putkina, nämä vaihtoehdot ovat erityisen otolliset. Jos pelaaja on hävinnyt, panos pysyy aina samana, mutta voiton sattuessa panosta nostetaan.

Kavouras Bet

Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä meidän tulee mainita Kavouras Bet. Tämä strategia eroaa muista vaihtoehdoista varsin huomattavasti. Se saattaa vaikuttaa hieman pelottavalta, koska pöydälle asetetaan suuri määrä pelimerkkejä. Tämä strategia tuo kuitenkin kaikista varmimmin pelaajalle voittoja, joten sen käyttämistä ei todellakaan kannata pelätä, päinvastoin!

Harjoita taitojasi pelaamalla

Kun olet oppinut kaikista mahdollisista strategioista, sinun tulee tietenkin asettaa ne käytäntöön. Aloita siis harjoittelemaan eri strategioiden käyttämistä, ja voit huomata kuinka taitosi ruletin pelaamisessa kasvavat nopeasti!